CRIN ANTONESCU: Nu am nicio legatura cu DOSARUL RETROCEDARILOR ILEGALE

Numele lui CRIN ANTONESCU, fostul presedinte al Partidului National Liberal (PNL), a aparut in interceptarilor procurorilor DNA referitoare la  DOSARUL RETROCEDARILOR ILEGALE de PADURI.

CRIN ANTONESCU a explicat, marti intr-o interventie la postul Romania Tv, ca nu are nicio legatura cu acest caz și nu știe cum de a aparut numele sau in acest dosar.

CITESTE SI: SURPRIZA URIASA: CRIN ANTONESCU mentionat in DOSARUL RETROCEDARILOR ILEGALE

”Ma si mir, nu am inteles in ce context se pomeneste numele meu. Sigur ca orice om care vorbeste cu un alt om poate sa pomeneasca orice nume, despre un om care traieste, care nu mai traieste, poate sa vorbeasca despre mantuitorul Iisus Hristos, despre Obama.

CITESTE SI: ANUNT BOMBA DOSARUL RETROCEDARILOR ILEGALE a “LOVIT” Palatul BUCKINGHAM! 

Tot ce va spun e ca nu am nicio legatura cu cazul in sine. In afara persoanelor cu care sunt coleg de Parlament, nu am habar, nu cunosc, nu am auzit de niciunul din acesti oameni din acest dosar. Daca tot se publica aceste stenograme, ar trebui putin mai clar, pentru ca am sentimentul ca se arunca niste fragmente. Eu de acesti oameni nici nu am auzit. Cu domnul VIOREL HREBENCIUC nu am avut intalniri decat la Parlament sau la sediul partidelor si au vizat doar discutii politice”, a declarat CRIN ANTONESCU.

Sursa foto: realitatea.net