CRIN ANTONESCU: NU AM un candidat preferat la prezidentiale

Antonescu ii raspunde lui Ponta: E un sentimental. Dintre asemenea oameni se recruteaza marii poeti, marii artisti

Fostul presedinte al PNL CRIN ANTONESCU a declarat, luni, ca NU ARE un candidat preferat la alegerile prezidentiale, el aratand ca nu il sustine pe KLAUS IOHANNIS, care e candidatul PNL, pentru ca nu este convins de acesta.

Intrebat, intr-o emisiune la TVR 1, care este candidatul sau preferat in aceasta campanie electorala, Antonescu a raspuns: “Nu am”.

Intrebat daca, in calitate de liberal, NU ARE un candidat preferat si daca nu il prefera nici pe candidatul propus de PNL, Antonescu a raspuns: „Nu”.

Intrebat, ulterior, de moderator de ce nu il sustine pe Klaus Iohannis, candidatul PNL la prezidentiale, Antonescu a raspuns: “Pentru ca nu sunt convins”.

Citeste si: CRIN ANTONESCU: VICTOR PONTA s-a PIERDUT; sansele sale la prezidentiale se IMPUTINEAZA

La observatia moderatorului ca el a fost cel care l-a propus pe Iohannis pentru functia de premier si l-a “facut” prim-vicepresedinte al PNL, Antonescu a replicat ca aici este vorba de Presedintia Romaniei.

“Vorbim de Presedintia Romaniei aici. Aici nu e vorba de prietenie. Capacitatile difera. Adica un om capabil sa bata cuie nu e capabil sa mearga si in Cosmos. Un om capabil chiar sa fie prim-ministru nu e neaparat capabil sa fie presedinte. Sunt lucruri foarte diferite”, a spus Antonescu.

El a aratat ca, pentru persoana sa, Iohannis a ridicat un semn de mare intrebare cand a facut declaratii contradictorii despre evenimentele din 2012.

“In momentul in care domnul Iohannis vine si spune doua lucruri contradictorii despre intamplarile din 2012, pentru mine asta, la un candidat prezidential, e un semn de mare intrebare”, a subliniat Antonescu.

Citeste si: CRIN ANTONESCU: Nu am senzatia ca KLAUS IOHANNIS are NEVOIE FOARTE TARE de prezenta mea in campanie

El a aratat ca, in ciuda acestui lucru, ca si a altora, de detaliu, convingerea sa ca Romania nu are nevoie de un presedinte pesedist nu este zdruncinata.

“Asta nu imi zdruncina convingerea ca nu avem in ruptul capului nevoie de un presedinte pesedist, in speta domnul Victor Ponta si bineinteles nici de vreun basist”, a mai spus Antonescu.

In context, el a respins ideea unei noi suspendari a sefului statului, spunand ca cel mai mare pacat al acestuia este la ora actuala “delictul de prost gust”.

“Toata lumea a inteles ca sustine un anumit candidat (…) Nu te preta atat de jos, inca porti haina de presedinte al unei tari”, i-a transmis el sefului statului.