Crin Antonescu: Nu cred ca Victor Ponta poate trai frica de a fi huiduit

Crin Antonescu, presedintele Senatului, a declarat ca nu crede ca premierul Victor Ponta a renuntat sa mai vina la Iasi pentru manifestarile organizate cu prilejul Zilei Unirii doar de frica de a nu fi huiduit de participanti, informeaza Mediafax.

“Nu cred ca un om politic la nivelul domniei sale (Victor Ponta – n.red.) poate sa traiasca aceasta frica. Un om politic trebuie sa fie si pregatit sa fie huiduit, oamenii se manifesta, evident, nu e placut, dar nu cred ca acesta este motivul absentei sale.

Cred ca este vorba de sedinta Comandamentului cu masuri pentru fenomenele meteorologice la care premierul a participat. Noi cand venim la Iasi nu venim sa fim aplaudati, sa fim imbratisati. Ne place, dar venim pregatiti ca atunci cand esti la putere sa fii si fluierat”, a declarat Crin Antonescu, citat de Mediafax.

“Nu m-a surprins atmosfera. Exista un grup de protestatari de inspiratie ecologista, desi nu stiu daca ecologist e cuvantul potrivit, care se manifesta. E dreptul lor s-o faca, cat timp o fac in conditiile legii. Nu m-a surprins deloc”, a declarat presedintele PNL, referindu-se la protestatarii anti-Rosia Montana.

Liderii politici prezenti vineri la Iasi, la sarbatorirea a 155 de ani de la Unirea din 1859, au fost huiduiti de o parte dintre participanti, care au strigat lozinci impotriva presedintelui, a Guvernului si a intregii clase politice.

Sursa foto: pnl.ro