Crin Antonescu: Nu l-am propus pe Bogdan Olteanu la Finante

Crin Antonescu a anuntat ca dupa sedinta de maine a PNL se va anunta numele celui care va prelua Ministerul Finantelor Publice. Liderul liberal a negat zvonul conform caruia l-ar fi propus deja pe Bogdan Olteanu pentru aceasta functie.

“In legatura cu ce se intampla la Ministerul Finantelor, la Ministerul de Interne,  deciziile vor fi luate maine. Am vazut declaratia fostului nostru coleg, actualul viceguvernator al Bancii Nationale, domnul Bogdan Olteanu, cum ca i s-ar fi propus Ministerul de Finante. Nu stiu cine i l-a propus, eu nu i l-am propus ca presedinte al partidului. Eu, in urma consultarilor cu colegii, il voi propune maine, cui i-am propus eu aceasta functie a acceptat-o”, a spus Antonescu, in cadrul unei conferinte de presa organizata la sediul  PNL.

Citeste si: Daniel Chitoiu: Renunt la MFP, pentru a deveni secretar general al PNL

Candidatul USL  pentru alegerile prezidentiale din acest an a adaugat ca a discutat si cu premierul Victor Ponta  pe acest subiect: “Am discutat si cu premierul, pentru ca dansul pleaca la JO, unde sper sa stea doar pentru deschidere nu pentru toata competitia, si am stabilit ca se contureaza cateva posibilitati”, a incheiat Antonescu.