Crin Antonescu: Nu poti sa acuzi premierul cu zambetul pe buze!

Crin Antonescu ii critica  pe Traian Basescu si pe Victor Ponta pentru scandalul dezvoltat in ultima perioada. Presedintele Senatului crede ca s-a ajuns prea departe, cu seful statului jignind gratuit “sub steagul Romaniei.”

“S-a ajuns la acuzatii cu steagul in spate ale presedintelui Romaniei despre premier ca este corupt. Ce o sa se mai intample inca un an?! Se vor trage palme in cabine, se va ajunge la bolovani aruncati intre Palate?!

O acuzatie facuta fara niciun fel de proba, fara solemnitate. Nu poti sa acuzi premierul razand!

Primul-ministru raspunde in treacat, pe un santier, asa ca a venit vorba. Asta nu mai e normalitate! Cel mai mare necaz este ca temele mari nu se mai discuta!”

Chiar daca nu este de acord cu politica promovata de seful statului, Antonescu recunoaste ca si-ar dori voturile electoratului “basist”:

“Ma intereseaza oamenii care l-au votat in decursul timpului pe Traian Basescu!”

In cazul in care USL se destrama pana la prezidentialele de anul viitor, Antonescu nu se teme ca poate pierde alegerile. Ar actiona precum presedintele Basescu, pe vremea cand a castigat alegerile la Primaria Capitalei:

“As proceda ca Basescu in 2000 la primaria Capitalei. A procedat corect! Voturile se iau direct de la cetateni.”

Intrebat despre o posibila lupta in turul 2 cu Ilie Sarbu, Antonescu s-a amuzat copios: “Cine?!”, a izbucnit liderul PNL in ras.

Revenind la subiect, Antonescu a recunoscut ca orice candidat din partea PSD ar fi periculos, mai putin Mircea Geoana:

“Mircea Geoana ar fi mai putin redutabil! Cu domnul Sarbu ar fi o batalie civilizata:  nu ar spune ca sunt dement, nici eu nu as vorbi vanatorile sale.”