Crin Antonescu: Nu vrem sa rupem USL. UPDATE

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat duminica seara, in cadrul unei conferinte de presa ce a avut loc la sediul partidului, ca liberalii nu isi doresc sa rupa USL si nici Guvernul. Totusi, daca Victor Ponta continua sa refuze ministrii liberali, marti seara va fi convocata delegatia permanenta pentru a fi luata o decizie in privinta viitorului PNL la Guvernare. 

UPDATE 20.58: Problema USL nu mai poate fi rezolvata doar de doi oameni, ci de toate acele persoane care au contribuit la infiintarea Uniunii, a declarat premierul Victor Ponta intr-o emisiune la Antena 3, citat de Mediafax. Liderul PSD spera ca luni sau marti sa fie gasita o solutie rationala pentru pastrarea USL, precizand totodata ca nu crede intr-un “miracol”, avand in vedere declaratiile din ultimele zile ale liderului PNL, Crin Antonescu.

“Am dat toate semnele ca in ciuda campaniei care s-a dezlantuit si se inteteste in anumnite teritorii de presa, noi nu vrem sa rupem USL, nu vrem sa rupem acest guvern. Vrem doar ca el sa functioneaze normal. Avem luni si marti Parlamentul si luni si marti se poate reface Guvernul. Delegatia permanenta a PNL va fi convocata marti seara, daca nu primim un raspuns din partea PSD. Daca nu punem ministrii luni sau marti (…), noi nu suntem de acord intr-o prelungire ultra-artificiala a acestei crize. “, a declarat presedintele PNL, Crin Antonescu. El a adaugat ca din punctul sau de vedere nu exista intentia unei noi discutii si a convocarii Camerelor, “pentru maine cel putin”. 

Sursa foto: fanatik.ro