CRIN ANTONESCU: Ordonanta privind alesii locali este o MARE GRESEALA politica a lui VICTOR PONTA

Antonescu: I-ar fi fost mai bine lui Victor Ponta sa plece imediat dupa alegeri

CRIN ANTONESCU, fostul presedinte al PNL, a apreciat ca Ordonanta de Urgenta prin care alesii locali isi pot schimba aprtidul timp de 45 de zile ii va aduce prim-ministrului VICTOR PONTA mai multe deservicii decat voturi la alegerile prezidentiale din aceasta toamna.

“Este o MARE GRESEALA politica a lui VICTOR PONTA ce ar putea avea costuri semnificative tocmai in economia alegerilor prezidentiale. Daca domnia sa crede ca, tragandu-si de partea sa niste primari cu voturile pe care le pot aduce, este mai aproape de castigarea alegerilor prezidentiale, eu spun spun doar ca primarii care voiau sa mearga pe sub mana cu el o puteau face si sub eticheta PNL, cum unii au si facut-o la alegerile europarlamentare”, a apreciat CRIN ANTONESCU.

Citeste si: LUDOVIC ORBAN: Vom cere in instanta si la Curtea Cinstitutionala INCETAREA MANDATULUI oricarui ales care schimba partidul

El crede ca posibilele avantaje pentru PSD au fost anulate inca dinaintea adoptarii OUG. “Impactul mediatic, public si, intr-o oarecare masura, chiar extern al aceste ordonante este mult mai costisitor pentru VICTOR PONTA”, a adaugat fostul presedinte al PNL.

Citeste si: MARIAN PETRACHE: Am trimis o circulara alesilor locali PNL si i-am avertizat ca isi pot PIERDE mandatul