Crin Antonescu participa la alegerile pentru sefia PNL de la Iasi

Liberalii ieseni isi aleg, sambata, seful pe urmatorii patru ani, chiar sub ochii presedintelui PNL, Crin Antonescu, informeaza ziaruldeiasi.ro.

Liderul PNL va asista la conferinta judeteana a partidului. „Noi am invitat pe toata lumea, inclusiv pe reprezentantii celorlalte partide. Pentru ai nostri insa, este un program foarte incarcat. Vineri avem la Sibiu lansarea regionala a candidatilor la alegerile pentru Parlamentul European. Va fi dificil ca oamenii sa mearga la Sibiu vineri si sa ajunga sambata dimineata la Iasi. Crin Antonescu va fi. De Klaus Iohannis sau altii nu putem fi siguri”, a declarat, vineri, Marius Danga, seful organizatiei municipale si secretarul coordonator al filialei judetene a PNL.

Citeste si: CRIN ANTONESCU A CONVOCAT O SEDINTA DE URGENTA A PNL. INTRUNIREA LIDERILOR LIBERALI VA AVEA LOC MARTI

La conferinta judeteana a PNL vor participa 718 delegati, aproximativ 230 urmand sa reprezinte municipiul Iasi. Initial, numarul delegatilor fusese stabilit la 750. Conform precizarilor lui Danga insa, in unele localitati din judet nu exista organizatii ale partidului. Pentru ca alegerile sa fie statutare, trebuie sa participe delegatii a cel putin doua treimi din organizatiile locale.

La alegerile de sambata, pentru functia de presedinte al filialei judetene vor concura Cristian Adomnitei si Victor Chirila.

Sursa foto: ziuaveche.ro