CRIN ANTONESCU: Partidul National Liberal a fuzionat cu Partidul Popular

CRIN ANTONESCU, presedintele Partidului National Liberal (PNL), a anuntat ca in cadrul BPN al PNL s-a luat decizia FUZIUNII prin ABSORBTIE cu Partidul Popular.

La finele sedintei Biroului Politic National al PNL care s-a desfasurat, vineri, la Palatul Parlamentului, dar si a Delegatiei Permanente, presedintele liberalilor a anuntat FUZIUNEA prin ABSORBTIE a PARTIDULUI POPULAR, formatiune politica de dreapta condusa de COSTEL CARAS. 

“Delegatia Permanenta a votat FUZIUNEA cu acest partid de dreapta al carui program e concentrat in special in zona agricola, zootehnica. COSTEL CARAS va fi vicepresedinte la nivel national”, a declarat CRIN ANTONESCU.

Citeste si: PNL lanseaza programul economic “Prin noi insine”, o alternativa la programul de guvernare al USD – UPDATE – 

In cadrul intalnirii cu reprezentantii mass media, CRIN ANTONESCU a declarat ca PNL considera vizita oficiala pe care secretarul general al NATO, ANDERS FOGH RASMUSSEN, o efectueaza in ROMANIA una de bun augur.

“Declaratiile facute de domul FOGH RASMUSSEN demonstreaza ca pozitia celor de la NATO fata de ROMANIA devine mai puternica, vorbele secretarului general al Aliantei arata si faptul ca apartenenta noastra la NATO este una importanta. Vizita lui FOGH RASMUSSEN este un semn foarte bun si PNL il saluta ca atare”, a declarat CRIN ANTONESCU.

Citeste si: RAMONA MANESCU, la Constanta: In discutiile cu varstnicii, subiectul dominant este cel al ajutoarelor sociale 

Sursa foto: realitatea.net