Crin Antonescu: PNL va depune o motiune de cenzura

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat duminica, in cadrul emisiunii “Dupa 20 de ani” de la Pro TV, ca nu este consiliat de Cozmin Gusa si ca PSD, in fruncte cu Victor Ponta, duce o campanie de propaganda menita sa il decredibilizeze pe Klaus Iohannis. De asemenea, PNL va depune o motiune de cenzura in cazul in care va trece in opozitie. 

“O propaganda teribila a fost pusa la cale, sigur ca in aceste doua saptamani si mai ales in ultimele zile vedem pe propaganda pe care domnul Ponta si PSD au orchestrat-o cu o dibacie comparabila doar cu cea a lui Traian Basescu din vremurile bune, prin care eu Crin Antonescu am devenit cel mai mare aliat al lui Traian Basescu. O aberatie. Klaus Iohannis este atacat, ceea ce ne arata limpede, care este problema domnului Ponta si care este problema PSD: nu un om ca Iohannis, nu in acest Guvern”, a punctat liderul PNL, in emisiunea de la ProTV, citat de gandul.info. Antonescu a dorit sa infirme si zvonurile potrivit caruia ar fi consiliat de Cozmin Gusa.

Citeste si: Crin Antonescu: Klaus Iohannis va ajunge premier

Totodata, Crin Antonescu a declarat ca PNL va initia o motiune de cenzura in cazul in care USL se va rupe, alta decat cea a PDL, pe care liberalii nu o vor semna.

“Dumneavoastra aveti impresia ca noi, daca acest proiect se rupe, daca domnul Ponta ramane sa conduca un Guvern carpit, ilegitim, chiar daca legal si noi suntem in opozitie, aveti impresia ca vreti sa-l sustinem de acolo sau ce credeti? Evident ca putem sa bagam sau o motiune de cenzura”, l-a avertizat presedintele PNL pe Victor Ponta.

In opinia lui Antonescu, pentru rezolvarea crizei ar fi nevoie de alegeri anticipate, insa acestea nu pot fi organizate din cauza situatiei internationale „deja grava”.

Sursa foto: epochtimes-romania.com