Crin Antonescu: Ponta poate fi INVINS. Noul PARTID poate ajunge la 40%

CRIN ANTONESCU a declarat ca Victor Ponta poate fi invins la prezidentiale. Fostul sef al liberalilor si-a manifestat convingerea ca noul PNL poate obtine pana la 40% din optiunea electoratului.

Intrebat daca Victor Ponta poate fi invins la prezidentiale, CRIN ANTONESCU a raspuns in emisiunea Jocuri de Putere de la Realitatea TV:

“Da, sigur ca poate fi invins. Eu vad ca Victor Ponta se teme de foarte multe lucruri, ca Victor Ponta nu reactioneaza, nu a crescut bine in conditia de presedinte PSD si premier si ca, cu cat a avut mai multa putere, cu atat pare sa fie mai slab el insusi (…)”.

Citeste si: CRIN ANTONESCU, IN DIRECT LA REALITATEA TV. NU-I CONSIDER AMICI PE PONTA SI IOHANNIS – LIVE TEXT

CRIN ANTONESCU a mai subliniat ca PSD si Ponta sunt vulnerabili si pot pierde competitia la prezidentiale.

“Victor Ponta nu merge bine. Ponta si PSD sunt de batut, sunt vulnerabili. Categoric, pot pierde aceasta competitie. Numai ca asta nu inseamna ca oricine si oricum poate sa ii bata. Asa vulnerabili cum sunt, pot castiga prezidentialele. Ii poate opri un om care sa se bata convingator, sa vina cu o alta oferta. Dupa aceea e vorba de o armata politica in spatele lui care sa duca acest razboi. E o batalie la prezidentiale al carei rezultat nu cred ca il stie nimeni”, a declarat CRIN ANTONESCU.

Intrebat ce candidat al dreptei are cele mai mari sanse, ANTONESCU a raspuns: “Daca nu as crede ca eu sunt candidatul cu sansa cea mai mare, nu as fi candidat”.

ANTONESCU a mai declarat ca sustine constructia PNL-PDL pentru viitor si spera ca la prezidentiale constructia PNL-PDL sa obtina 35-45%.

Citeste si: CRIN ANTONESCU, DESPRE CANDIDATUL PNL LA PREZIDENTIALE

“Eu ma astept, daca lucrurile sunt asezate bine, daca exista onestitate, daca exista talent, daca exista dedicatie, sa duca la 35-40%. Daca eu, in fruntea PNL, am vorbit foarte serios despre o tinta de 25%, nimic nu m-ar impiedica sa vorbim pe un partid aproape dublat, ca structuri, ca resurse, de 35-40%”, a mai spus CRIN ANTONESCU.

Sursa foto: paginadepolitica.ro