Crin Antonescu: Ponta se dovedeste crescut la scoala traditionalei lacomii PSD-iste

Crin Antonescu a declarat, in aceasta seara, la Ploiesti, ca Victor Ponta da dovada ca este crescut in spiritul “traditionalei lacomii PSD-iste”.

“Domnul Ponta, de la care speram sa fie reformatorul si ponderatorul traditionalei lacomii PSD-iste, se dovedeste crescut la scoala acestei lacomii nesfarsite”, a declarat Antonescu in cadrul lucrarilor Delegatiei Permanente a PNL Prahova.

Intrebat de ce nu a denuntat chiar in timpul guvernarii aceasta lacomie, Antonescu a explicat ca “nu se fac asemenea lucruri”, dar si ca a tras ”niste semnale de alarma”.

Citeste si: Antonescu: Daca Ponta crede ca e bine in Opozitie, luam noi, maine, Guvernul!

”Pentru ca nu se fac asemenea lucruri, pentru ca atata vreme cat tii o constructie politica nu te duci la televizor sa povestesti tot ce nu-ti convine in constructia respectiva. Eu am tras niste semnale de alarma, am avut niste discutii, dar nu era normal si nu e normal”, a mai spus presedintele PNL.

”Nu de dragul guvernarii(n.r.- a facut PNL concesii), pentru ca in aceste zile PNL a dovedit definitiv si zdrobitor oricarui lider de opinie din Romania care crede ca partidele inseamna doar niste adunaturi de indivizi care stau la ciolan, a dovedit definitiv oricarui politician de tip Vasile Blaga, care repeta fara imaginatie chestiunea cu cainele si cu macelaria ca nu e asa, ca nu suntem toti asa. (…) Dar atata vreme cat vrei sa faci un proiect cu cineva, cat ai un aliat, nu te duci sa expui toate nemultumirile pe care le ai in public”, a explicat Antonescu.