Crin Antonescu, prezidentiabilul lui Traian Basescu

Crin Antonescu va primi votul lui Traian Basescu la alegerile de anul viitor. Se va intampla doar in conditiile in care partidele de dreapta nu formeaza o alianta puternica intre timp.

Presedintele tarii cearta partidele de dreapta din Romania pentru dezbinarea in care se complac. Daca PDL, Miscarea Populara si celelalte partide de dreapta nu gasesc o solutie de a uni, Basescu se vede obligat sa il voteze pe Crin Antonescu:

“Intre Ponta si Antonescu nu voi ezita sa pun votul in urna pentru Antonescu.”, a declarat Basescu la B1 Tv.

Presedintele a argumentat aceasta alegere, in conditiile in care Antonescu l-a criticat mult mai dur decat Ponta in ultima perioada: “Macar Antonescu nu s-a facut profesor doctor, nici nu minte de dimineata pana seara. Uitati-va la Ponta, am vorbi cu Antonescu, a iesit sa minta la presa ca sa arate ca el are muschi.”

Presedintele le cere liderilor de dreapta sa isi bage mintile in cap si sa se uneasca atat cat mai au timp: “Fratilor, daca voi de dreapta, ca ai senzatia ca li s-a umflat capul la toti si fiecare se vede presedinte, Predoiu, Ungureanu, Diaconescu, ce o fi si asta, dreapta, stanga…Ei, in loc sa puna mana sa se uneasca sa dea un semnal la europarlamentare, am luat 27%, am batut PNL, ei nu stiu care cum sa-si desemneze mai repede candidatul. (…) Spunea un lider PDL, o sa batem PNL. S-o credeti voi, baieti, PNL are 14 consilii judetene, dar ei sunt framantati acum de cine e presedinte.”