Crin Antonescu: Primaria Capitalei, nu Parlamentul, trebuie sa prinda cainii de pe strada!

Crin Antonescu, liderul Partidului National Liberal (PNL), a declarat, duminica seara, ca un referendum precum cel din 6 octombrie nu inseamna decat bani cheltuiti si timp pierdut.

In ciuda faptului ca parerile pe tema eutanasierii cainilor vagabonzi, la nivel national, sunt impartite, “parerile bucurestenilor nu sunt impartite”. In plus, Antonescu a atras atentia: “cadru legal avem, nu trebuie niciun referendum pentru asta”, a declarat el la postul de televiziune Digi24. “Probabil ca legea se va adopta in sensul eutanasierii. La ce mai e bun sensul referendumului?”, a intrebat liderul liberal retoric.

“Nu ar fi trebuit sa se ajunga la eutanasiere, dar nu cred ca mai avem ce face altceva in acest moment”, a afirmat presedintele Senatului, mentionand ca “un referendum e chiar culmea, bani cheltuiti, timp pierdut”.

Mai mult, din punctul sau de vedere, alta e problema si anume “prinderea acestor caini, strangerea si, mai departe, e de vazut ce s-a facut in ani de zile, ce se poate face in acest moment”. “Primaria, nu Parlamentul prinde cainii de pe strada!”, a atras Antonescu atentia.

Ajungand in acest punct, liderul PNL a admis ca “intr-o alta tara, am fi asistat la demisii”, referindu-se la primarul general, Sorin Oprescu. “Dar, intr-o alta tara, daca un om era muscat de un caine, era o stire mare, la noi a ajuns sa moara un copil!”, a concluzionat presedintele PNL.

Sursa foto: gov.ro