CRIN ANTONESCU reactioneaza dupa denuntul facut de ALINA MAGUREANU

Fostul presedinte al PNL, senatorul CRIN ANTONESCU, a reactionat dupa ce fosta nora a lui VIRGIL MAGUREANU, Alina Petre, acuza ca liberalul a cumparat de la fiul fostului sef al SRI, un apartament subevaluat. Restul de bani ar fi fost achitati de o societate comerciala.

„Nu am habar – aflu de la dumneavoastra de aceasta aberatie. Nici n-o cunosc (pe Alina Magureanu – n.r.), daca nu cumva suntem sau am fost vecini in blocul in care locuim. Nici n-o cunosc macar – va spun: n-am cunoscut-o pe doamna respectiva si n-am absolut habar de toate chestiile astea. Si, bineinteles, orice astfel de acuzatii sunt aberante si lipsite de temei”, a declarat CRIN ANTONESCU.

CITESTE SI: CRIN ANTONESCU, MUGUR ISARESCU, ANDREI CHILIMAN, SORIN OPRESCU SI ADINA VALEAN, DENUNTATI LA DNA!

Intrebat daca ar putea exista vreun interes ascuns in spatele acestor denunturi, CRIN ANTONESCU a replicat: „Habar n-am – sunt stupefiat! Sunt pur si simplu stupefiat! Nu m-a anuntat nimeni nimic oficial. Sunt pur si simplu descumpanit – o asemenea aberatie n-am mai auzit. Cat priveste pe Chiliman si pe Oprescu, cu Chiliman chiar am fost mari prieteni”, a incheiat ironic fostul sef al PNL pentru psnews.

Denuntul formulat de fosta nora a lui VIRGIL MAGUREANU contine urmatoarele acuzatii la adresa lui CRIN ANTONESCU si a sotiei sale, europarlamentarul PNL ADINA VALEAN:

“(…)In cursul anului 2010, in perioada in care imobilul se afla in constructie si nu fusese finalizat, am fost vizitati pe santierul imobilului de mai multe ori de catre Valean Adina-Ioana, europarlamentar, devenita sotia lui Antonescu George-Crin-Laurentiu din septembrie 2009, precum si de catre o arhitecta angajata de aceasta.

Motivul vizitelor era achizitionarea unui apartament de lux constituit din doua apartamente ale imobililui mentionat si care urma sa fie finalizat conform dorintelor sotilor Antonescu George-Crin-Laurentiu si Valean Adina-Ioana. In acest sens s-au incheiat in data de 10.12.2010 la BNP Nedelcu Cristian Traian doua antecontracte de vanzare-cumparare intre Magureanu Maria si Valean Adina Ioana. In urma presiunilor exercitate de Dobrescu Dragos si Walter Florian, Magureanu Marian, avand acordul lui Magureanu Maria si Virgil, a decis vanzarea apartamentelor catre Antonescu George-Crin-Laurentiu si Valean Adina-Ioana la o valoare mult sub pretul de piata (valorea fiind diminuata cu circa jumatate), urmand ca diferenta de pret pana la valoarea reala sa fie achitata de Romprest indirect, prin achizitionarea unui apartament in acelasi imobil dar la o valoare supraevaluata, astfel incat sa compenseze pierderea financiara, cumparare ce s-a si realizat ulterior”.

Sursa foto: realitatea