Antonescu: Romania Tv, postul de casa al premierului Ponta, duce o campanie grosiera impotriva mea si a lui Iohannis

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat sambata ca Romania Tv, postul de casa a al premierului Victor Ponta a declansat impotriva sa si a prim vicepresedintelui partidului, Klaus Iohannis, o campanie grosiera care nu are nimic in comun cu jurnalismul, angajatii lui Sebastian Ghita prezentand opiniei publice minciuni in valuri, din zece in zece minute.

“Ieri (vineri, n.red.) am vazut lucruri spectaculoase la televiziunea oficiala de casa a domnului Ponta, cu anumite extensii recente, astazi am vazut alte. E o campanie profund mincinoasa si impotriva mea, si impotriva domnului Klaus Iohannis, care ne arata clar care e problema. Problema e una singura: nu doresc sa accepte venirea lui Klaus Iohannis in guvern. Restul sunt vorbe, sunt povesti, sunt declaratii ipocrite, fie de la Bucuresti, fie de la Chisinau.

Citeste si: Crin Antonescu: Marti vom avea Guvern USL sau o carpeala. PSD nu-l vrea pe Iohannis

Profit de ocazie ca sa va spun ca eu nu pot sa intru din zece in zece minute, nu pot sa dau comunicate din zece in zece minute; pe unele posturi de televiziune, in principal pe Romania TV, postul de casa al familiei politice Ponta-Ghita, sunt minciuni din zece in zece minute. Minciuna este faptul ca Traian Basescu mi-ar fi cerut mie sau am fi discutat despre demisia doamnei Campeanu. In primul rand ca nu i-am cerut demisia. Minciuna este faptul ca am discutat eu cu domnul Basescu despre venirea domnului Iohannis, minciuna faptul ca domnul Iohannis s-ar fi inteles cu domnul Basescu.

Este vorba de o campanie grosiera care nu are nimic de a face cu jurnalismul, cu respectul fata de telespectatori, o campanie de cea mai joasa speta impotriva mea si a lui Klaus Iohannis, care ne arata raspunsul la intrebarile “De ce moare USL-ul?”, “De ce nu vom mai avea un guvern USL?”. Pentru ca domnul Ponta si diversii sai acoliti nu accepta in ruptul capului ca un om care este prim-vicepresedinte al PNL, care este apreciat de o mare parte din romani, sa vina in guvern. Este simplu ca buna-ziua”, a declarat Crin Antonescu.

Sursa foto: jurnalul.ro