CRIN ANTONESCU RUPE TACEREA: Si alti lideri PNL trebuiau sa DEMISIONEZE dupa EUROPARLAMENTARE, iar PONTA dupa PREZIDENTIALE

FOST PRESEDINTE PNL, PNL, CRIN ANTONESCU, ESEC PNL, EUROPARLAMENTARE, MAI 2014, DEMISIE, LIDERI PNL, PARTID, VICTOR PONTA, ALEGERI PREZIDENTIALE, PIERDERE, COMPLOT

Fostul presedinte al PNL CRIN ANTONESCU a spus, la postul B1 Tv, ca dupa esecul PNL la alegerile europarlamentare din mai 2014, atunci cand nu s-a atins tinta asumata de 25-20%, si alti lideri ai partidului trebuiau sa demisioneze.

„Nu a fost niciun complot pentru ca nimeni nu mi-a sugerat, mi-a cerut sa fac un asemenea angajament sa-mi impun o asemenea conduita. De ce nu au demisionat si altii nu ma intrebati pe mine. Raspund doar de actele mele si in orice caz, mi se parea normal ca numarul 1 sa aiba responsabilitatea numarul 1. Dar asta nu mai e, repet, problema mea si nu as putea spun ca sunt foarte surprins sau ca ii critic prea tare. Nu e ceva iesit din comun”, a spus ANTONESCU.

El a afirmat ca si VICTOR PONTA ar fi trebuit sa demisioneze dupa ce a pierdut alegerile prezidentiale.„Dupa parerea mea, dar conteaza asta foarte putin si VICTOR PONTA ar fi trebuit sa demisioneze in momentul in care a pierdut prezidentialele , chiar daca a doua zi, in conditiile in care partidul il sustinea si avea o majoritate putea merge la Cotroceni la noul presedinte sa reclame mandatul de premier, dar noi vorbim aici de niste acte simbolice. Mai e inca un lucru si nu vreau sa insist pe el pentru ca e trist. Pe de alta parte, dincolo de rezultatul in europarlamentare care sa spunem ca nu era atat de important”, a adaugat fostul sef al PNL.

Sursa foto www.evz.ro