CRIN ANTONESCU s-a hotarat pe cine va sustine in batalia pentru sefia PNL

CRIN ANTONESCU, fostul lider al Partidului National Liberal (PNL), se pare ca s-a hotarat pe cine va sustine in lupta pentru sefia partidului. Conform unor surse din interiorul gruparii liberale, ANTONESCU si-a ales tandemul favorit care este format din LUDOVIC ORBAN si RARES MANESCU.

Sursele liberale au declarat pentru Mondo News, CRIN ANTONESCU isi  sfatuieste deja apropiatii sa mearga pe mana fostului ministru al Transporturilor in dauna lui TEODOR ATANASIU, unul dintre oamenii care au pus umarul la debarcarea fostului presedinte al Senatului din fruntea partidului. ANTONESCU este convins ca ORBAN ar fi un presedinte de partid mult mai bun decat ATANASIU.

CITESTE SI: PNL contesta la CURTEA CONSTITUTIONALA Legea de aprobare a ORDONANTEI TRASEISTILOR 

ANTONESCU nu uita si nu iarta, el fiind decis sa isi foloseasca toata influenta pentru a bloca accesul in fruntea noului PNL a tandemului TEODOR ATANASIU-MARIAN PETRACHE, oamenii care l-au spijinit pe KLAUS IOHANNIS si acum vor ca presedintele ales sa-I rasplateasca pe masura.

Biroul Permanent al PNL, aripa veche, se va intalni joi 18 decembrie pentru a stabili cine va conduce noul PNL alaturi de VASILE BLAGA. 

CITESTE SI: VICEPRESEDINTE PNL: Peste 20% dintre PARLAMENTARI au plecat din partidele in care au fost votati 

Sursa foto: pnl.ro