Crin Antonescu s-a intalnit cu Duane Butcher, insarcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA la Bucuresti

Presedintele PNL, Crin Antonescu, s-a intalnit, joi, cu Duane Butcher, insarcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA la Bucuresti, discutiile dintre cei doi axandu-se pe chestiuni de politica interna, pe situatia din Ucraina, dar si pe modalitati de intarire a parteneriatului strategic dintre Romania si SUA.

“A avut loc un schimb de opinii deosebit de util ambelor parti privind scena politica interna, situatia din Ucraina, precum si asupra modalitatilor de intarire a parteneriatului strategic dintre Romania si Statele Unite ale Americii”, se precizeaza intr-un comunicat transmis la redactie de biroul de presa al PNL.

In cadrul discutiilor, presedintele PNL a subliniat ca inca de la fondarea USL liberalii au fost un partener loial in Guvern si in Parlament si a reiterat speranta ca si celalalt partid important al coalitiei, PSD, sa doreasca in mod real pastrarea aliantei si sa respecte, astfel, votul masiv al cetatenilor pentru USL care a dat legitimitate actualului Guvern.

Citeste si: Iohannis: Crin Antonescu va fi presedintele Romaniei, cu sau fara USL, cu sau fara USD

Totodata, “Crin Antonescu a subliniat decizia ferma a PNL de a sanctiona orice derapaj care ar putea pune in pericol statul de drept. in acest sens, parlamentarii liberali vor continua sa faca demersurile necesare pentru respingerea legii amnistiei si gratierii de catre Camera Deputatilor”, se mai arata in document.