Crin Antonescu, satul de circul politic: Presedintele sa nu vorbeasca despre vanatorile lui Ilie Sarbu

Crin Antonescu a comentat in aceasta seara acid la adresa ultimelor declaratii ale presedintelui, care a adus aminte de incidentul petrecut la o partida de vanatoare la care au participat Ilie Sarbu si fostul premier Adrian Nastase.

“Am constatat ca in discutiile politice interne lucrurile continua sa se degradeze, ca se vorbeste cu maxima iresponsabiitate de sub steagul tricolor de partide care fura bani din buget, de partide care fura bugete intregi. Se amesteca lucruri sub orice nivel acceptabil al polemicii politice.

Cred ca oricine ar fi presedinte in Romania trebuie sa vorbeasca despre interesele natiunii romane, nu despre vanatorile la care a participat sau nu a participat domnul Ilie Sarbu””, a spus liderul PNL, pe Aeroportul “Henri Coanda”. Presedintele Senatului s-a intors dintr-o vizita de lucru la Chisinau.

Crin Antonescu a mai spus ca faptul ca presedintele va intoarce bugetul in Parlament “nu este nicio surpriza” si ca Traian Basescu a prezentat care sunt motivele pentru care vrea sa retrimita bugetul.

“Este prerogativa domniei sale, este dreptul domniei sale”, a spus liderul liberal, adaugand insa ca aceasta masura, a amanarii cu 10 zile, nu este una serioasa “fata de cetatenii Romaniei”,

“E clar ca presedintele este hotarat, ca a facut analiza acestui buget. (…) E o chestiune cel putin frivola sa incepem un joc de calendar. Cred ca ar fi fost decent sa il trimita cu verdictul la Parlament”, a incheiat liberalul.