Crin Antonescu: Nu am cerut iesirea PNL de la guvernare! UPDATE

Antonescu: I-ar fi fost mai bine lui Victor Ponta sa plece imediat dupa alegeri

UPDATE: 21.53: Crin Antonescu, liderul liberalilor, a declarat pentru Gandul: “Nu am cerut iesirea Partidului National Liberal de la guvernare!”

UPDATE: 21.02: Marian Petrache, presedinte PNL Ilfov  in studio la postul B1 Tv: “Am purtat o discutie pentru a-i oferi elemente de discutie presedintelui Crin Antonescu pentru intalnirea de luni cu premierul Victor Ponta. Noi ramanem pe pozitii, adica o formula cu trei vicepremieri. Aceasta este pozitia noastra si sper ca se vor gasi solutii”. Liderul liberal a mai spus ca: “Eu unul nu mai cred in proiectul USL si sunt de acord sa iesim de la guvernare, aceasta este parerea mea personala”.

UPDATE: 20.16: Calin Popescu Tariceanu si Daniel Chitoiu nu par a impartasi propunerea liderilor PNL de a iesi de la Guvernare, sustin surse politice citate de postul Digi24. Cu toate acestea, pesurse.ro anunta ca s-ar contura o majoritate pentru iesirea de la guvernare, opozitia nefiind consistenta.

UPDATE: 19.50: Potrivit ultimelor informatii furnizate de posturile de stiri, parlamentarii ar fi pentru ramanerea la guvernare, in timp ce presedintii Consiliilor Judetene ar fi pentru trecerea in opozitie.

UPDATE: 19.45: Radu Stroe a declarat ca: “Ramanerea la Guvernare este obligatorie”, informeaza Mediafax.

Liderii liberali s-au reunit, duminica dupa-amiaza la sediul central din Aviatorilor, intr-o sedinta in care se discuta aspecte legate de viitorul Partidului National Liberal in cadrul USL, in contextul tensiunilor din alianta.

Sedinta de urgenta a fost convocata de presedintele Crin Antonescu. Liderul liberalilor a revenit in Romania  dintr-o vizita afla pe agenda privata. La discutii au participat Calin Popescu Tariceanu, Mariana Campeanu, Ovidiu Silaghi, Daniel Chitoiu, Klaus Iohannis, Marian Petrache, Radu Stroe, Rares Manescu, Nicolae Robu, Aristotel Cancescu, Romeo Stavarache  si alti membri importanti din cadrul PNL.

Citeste si: Liderii liberali se reunesc, duminica dupa-amiaza, intr-o sedinta de urgenta 

Cea mai importanta tema de discutie este legata de sustinerea liberalilor pentru o eventuala iesire de la guvernare, in cazul in care propunerile PNL pentru patru functii de ministru nu vor trece, luni, de votul Parlamentului.

Surse din cadrul sedintei PNL sustin pentru stiripesurse.ro ca presedintele Crin Antonescu si prim-vicepreședintele Klaus Iohannis se pronunta pentru iesirea de la guvernare. Propunerea celor doi lideri liberali se pare, conform sursei amintite, ca este sustinuta de Aristotel Cancescu (PNL Brasov) si Romeo Stavarache (PNL Bacau).

Sursa foto: pnl.ro