Intalnire intre Crin Antonescu si Victor Ponta

antonescu-ponta

Presedintele PNL Crin Antonescu si premierul Victor Ponta se vor intalni, marti dupa-amiaza, cel mai probabil la sediul PNL, transmite Agerpres. Cei doi copresedinti ai USL ar putea discuta despre scrisoarea de intentie a Guvernului catre FMI si despre o eventuala remaniere guvernamentala. 

Liderul PNL a sustinut marti, la ora 14.00, o conferinta de presa la sediul PNL, in cadrul careia a facut o serie de declaratii legate de scandalul Jobbik, dar a precizat la finalul discursului ca inca nu si-a incheiat concediul. Antonescu a mai spus ca in cadrul intalnirii de astazi cu Victor Ponta nu va discuta despre propunerea PNL pentru Ministerul Transporturilor.

“Nu mi-am incheiat concediul. De cate ori am ocazia sa ma intalnesc cu d-nul Ponta, o fac cu placere. Eu am comunicat in toata aceasta perioada telefonic cu d-nul Ponta. Sper ca astazi sa ne si intalnim, nu avem pe agenda un subiect privindu-l pe Ovidiu Silaghi”, a spus Antonescu.

La randul sau, premierul Victor Ponta s-a intors, luni, din concediu, dupa aproape doua saptamani de vacanta. In tot acest timp au aparut diverse zvonuri privind locatia de concediu a premierului. Traian Basescu a declarat ca premierul si-ar fi petrecut vacanta alaturi de familie in SUA, la Miami.

Foto: Evenimentul Zilei