Crin Antonescu: Stelian Tanase poate continua mandatul la TVR, deoarece nu este membru PNL

Antonescu: I-ar fi fost mai bine lui Victor Ponta sa plece imediat dupa alegeri

Crin Antonescu, presedintele Partidului National Liberal (PNL), a declarat luni ca Stelian Tanase, care a preluat interimatul de presedinte al TVR la sfarsitul anului trecut, poate continua activitatea fara nicio obiectie din partea liberalilor.

“Stelian Tanase a fost propunerea noastra, din considerente care tin de activitatea sa culturala, in media, societatea civila. Nu este membru PNL, a fost o propunere agreata si de cei din PSD si de domnul Ponta.

Nu vad motive pentru a schimba aceasta propunere. Ce va face domnul Ponta, PSD, e alta situatie. Cred ca nu ar trebui actionat pe criterii politice”, a mai spus presedintele PNL, subliniind ca, in opinia sa, “se poate continua pe acest mandat care e la inceput”, a spus Antonescu.

Citeste si: PNL Iasi cere organizatiei PSD sa renunte la vanzarea si cumpararea de functii la nivel local 

Declaratiile au fost facute in contextul in care Parlamentul se va reuni in perioada imediat urmatoare pentru a vota viitorul presedinte director general al TVR. Stelian Tanase a fost propus de liberali imediat dupa demiterea lui Claudiu Saftoiu, dar intre timp USL s-a destramat si PNL a iesit de la guvernare, PSD avand in continuare majoritate in Parlament, impreuna cu UNPR, PC si UDMR.

Sursa foto: jurnalul.ro