CRIN ANTONESCU sugereaza prezenta unui INTERMEDIAR la semnarea PACTULUI de COABITARE

CRIN ANTONESCU, fostul presedinte al Partidului National Liberal (PNL),  a vorbit joi seara intr-o interventie la postul Romania Tv despre PACTUL de COABITARE dintre presedintele TRAIAN BASESCU si premierul VICTOR PONTA.

Liberalul a sugerat prezenta unui intermediar, foarte probabil ambasadorul Statelor Unite la vremea respectiva, care a pus umarul la parafarea PACTULUI de COABITARE.

CITESTE SI: TRAIAN BASESCU: Il sfatuiesc pe PONTA sa mai rabde pana pe 22 decembrie 2014 

„Am fost martor, pozitia mea s-a cunoscut. Ceea ce mi-e greu sa inteleg este de ce totusi nu isi vede fiecare de treaba lui. Am spus ca ar fi bine pentru istoria recenta ca domnul VICTOR  PONTA sau domnul TRAIAN BASESCU sa ne spuna daca au existat niste intermediari ai acestei afaceri.

CITESTE SI: Sova sustine ca PACTUL de COABITARE este NUL conform Codului Civil. Motivul: Basescu si-a inselat partenerul 

Nu ca ar fi o crima (…) E probabil ca ambasadorul SUA … nu stiu, tocmai de aia vreau sa aflu. Am spus ca ar fi putut fi, daca i-as fi cunoscut, i-as fi numit si n-as mai fi fost atat de curios”, a spus CRIN ANTONESCU.

Sursa foto: realitatea.net