Crin Antonescu: Traian Basescu si DNA ar trebui sa se preocupe de cei care au furat CFR Marfa

Traian Basescu si Directia Nationala Anticoruptie (DNA) ar trebui sa se preocupe de cei care au furat CFR Marfa, a declarat Crin Antonescu, presedintele Senatului, sustinand ca licitatia pentru privatizarea companiei de transport marfa a fost desfasurata in conformitate cu legea, potrivit postului Digi24.ro.

“Nu ne aplecam cu suficienta atentie asupra cauzelor si oamenilor care de-a lungul timpului au adus CFR Marfa in situatia pe care o cunoastem astazi. Nu s-a intamplat in timpul guvernarii USL, in timpul lui Silaghi, Fenechiu sau comsiei domnului Ghibu (n.n. Cristian Ghibu, secretar de stat in Ministerul Transporturilor si seful Comisiei de Privatizare a CFR Marfa).

S-ar putea sa fim in situatia in care unii vinovati direct sau indirect de aceasta privatizare vor veni sa dea lectii acum, ceea ce nu este corect. (…) Presedintele, DNA ar trebui sa se preocupe de cei care au furat CFR Marfa”.

“A existat un castigator legal si acest castigator, din varii motive, in termenul prevazut de lege, nu a dus banii. Ramona Manescu (n.n. ministrul Transporturilor) a procedat foarte simplu, foarte clar, aplicand legea. In acest moment se redeschide posibilitatea unui nou efort pentru privatizarea CFR Marfa”, a mai declarat Antonescu.

Sursa foto: gov.ro