Crin ANTONESCU: Trebuie sa ne FERIM de cei care vin cu VAPORUL si pleaca, cu BARCUTA

Crin ANTONESCU i-a avertizat intr-un mod foarte plastic pe liderii locali liberali prezenti, sambata la Brasov, la lucrarile Ligii Alesilor Locali sa se FEREASCA de cei care vin cu VAPORUL si pleaca, cu BARCUTA referindu-se la principalii oponenti ai Partidului National Liberal in acest an ELECTORAL.

Liderul liberal a atras atentia asupra MINCIUNILOR repetate la care au apelat in decursul timpului cei doi adversati vizati si a subliniat faptul ca PNL a trebuit sa puna capat unui COMPROMIS care trecea cu mult peste LIMITELE acceptabilului.

Citeste si: ANTONESCU: PNL nu lucreaza pentru PRIMARI sau presedinti de Consilii Judetene, ci pentru CETATENI 

“Discutiile de astazi se poarta permanent in jurul PNL-ului. Ieri a pornit CAMPANIA PSD. Cu ce a inceput? Cu BASESCU? Nu! Cu PNL”, a exemplificat ANTONESCU.

“Sunt foarte multi oameni, o veritabila majoritate in Romania, care vor sa INCHEIEM cu acesti 10 ani ai lui Basescu si ai PDL. Vor sa incheiem si sa mergem inainte, dar nu spre un alt an 2000 sau 2004. Vor LIDERI locali PUTERNICI dar nu baroni. Vor oameni COMPETENTI, priceputi, CURATI”, a continuat liderul liberal.

Citeste si: ROMEO STAVARACHE: PSD, in ultimii 25 de ani, a avut acelasi PROTOTIP de CONDUCATOR 

“TREBUIE sa ne ferim de cei care vin cu VAPORUL si pleaca, cu BARCUTA. Omul care a venit cu VAPORUL i-a MINTIT pe romani si ne-a MINTIT si pe noi (n.red. pe liberali). Ne-am despartit de el, ne-a costat 4 ani de opozitie, dar nu am acceptat sa mergem cu compromisul dincolo de limitele decentei. Omuletul care a plecat cu BARCUTA a mintit si el. Am fost iar nevoiti sa punem capat COMPROMISULUI care trecea dincolo de limitele ACCEPTABILULUI”, a mai adaugat Crin ANTONESCU.

Sursa foto: mondo news