Crin Antonescu: UEFA nu a dat in judecata PNL pentru folosirea imnului Ligii Campionilor

Crin Antonescu a participat , astazi la Sibiu, la evenimentul de lansare a candidatilor PNL pentru alegerile europarlamentare, zona Centru. Liderul liberal a vorbit despre campania pentru PE, una in care PNL a folosit imnul Ligii Campionilor.

Si pentru ca multi s-au intrebat daca liberalii aveau voie sa foloseasca aceasta piesa la un asemenea eveniment, Antonescu a oferit lamuriri.

“Din punctul meu de vedere si asta o stim toti, nu este niciun fel de problema, ca a fost discutia asta daca nu cumva UEFA o sa ne dea in judecata. Nu. Este vorba de niste drepturi care exista la ORDA asupra unor productii muzicale pentru care platesti o taxa. Nici AC/DC nu ne-a dat in judecata pentru melodia folosita in timpul campaniei USL”, a declarat Crin Antonescu.

Liderul liberalilor s-a declarat bucuros ca fan al muzicii rock, ca a facut propaganda AC/DC in campania USL, pentru ca, sustine acesta, multi social democrati nu auzisera de aceasta formatie anterior.

Citeste si: Crin Antonescu anunta ca Iohannis va deveni premier dupa prezidentiale

“Foarte multi din alegatorii PSD-ului nu erau obisnuiti cu AC/DC, deci ar fi trebuit AC/DC sa ne dea bani, am facut o frumoasa propaganda. Domnii si doamnele din PSD, multi au auzit prima data si au savurat, le-a placut, ceea ce pe mine ca rocker ma bucura. Am facut o frumoasa propaganda AC/DC-ului si acum putem folosi linistiti si cealalta piesa”, a comentat Crin Antonescu.

Intrebat de ce evenimentul de lansare a candidatilor PNL pentru europarlamentare de la Braila s-a facut in acordurile imnului Ligii Campionilor, iar cel de vineri de la Sibiu pe “Oda bucuriei”, Antonescu a raspuns ca nu stie “care e motivul de natura scenografica pentru care s-a folosit o melodie sau alta.”