Crin Antonescu: Victor Ponta a dispretuit electoratul in 2012, iar acum pe liberali pentru ca au iesit de la guvernare

Antonescu: I-ar fi fost mai bine lui Victor Ponta sa plece imediat dupa alegeri

Liderul liberal Crin Antonescu a declarat, luni seara, ca premierul Victor Ponta dispretuieste PNL-ul pentru ca a avut puterea de a iesi de la guvernare asa cum a dispretuit electoratul in decembrie 2012

“Victor Ponta se simte puternic pentru ca stie ce masinarie are in spate PSD-ul si ce suport mediatic are in spate. Stie cum merg lucrurile in culisele alegerilor, asa cum stim si noi. Cred ca din acest punct de vedere poate fi optimist, insa premierul trebuie sa stie ca oamenii nu sunt cifre. El face o mare greseala pentru ca asa cum a dispretuit oamenii, votantii, care si-au dat girul in decembrie 2012, asa ne dispretuieste si pe noi liberalii pentru ca am avut puterea si curajul de a iesi de la guvernare.

Citeste si: Antonescu: Indiferent de rezultatul de la europarlamentare, PNL nu va deveni vasalul PSD-ului 

Sa nu uite Victor Ponta ca nu ar fi fost premier daca nu era USL, implicit PNL. In plus, Victor Ponta este incercat de un sentiment de frica fata de orientarea de stanga, de aici si incercarea de travestire cu Tariceanu la Senat”, a declarat liderul Partidului National Liberal intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii “Jocuri de Putere” difuzata, luni seara, de postul Realitatea Tv.

Sursa foto: realitatea.net