CRIN ANTONESCU: VICTOR PONTA protejeaza actiunile si intentiile de coruptie si feudalizare a Romaniei

CRIN ANTONESCU

CRIN ANTONESCU, presedintele PNL, a sustinut luni o conferinta de presa, in care si-a exprimat convingerea ca premierul VICTOR PONTA nu a avut curajul necesar sa discute despre MOTIUNEA de CENZURA in timpul acestei CAMPANII ELECTORALE. Liderul liberal a mai declarat ca primul ministru protejeaza actiunile si intentiile de CORUPTIE si FEUDALIZARE ale ROMANIEI.

“VICTOR PONTA si oamenii sai au evitat sa discute despre esenta acestor ALEGERI. VICTOR PONTA nu a avut curaj sa poarte aceasta discutie pe marginea MOTIUNII de CENZURA initiata de PNL in cadrul CAMPANIEI pentru EUROPARLAMENTARE. De ce se teme VICTOR PONTA, de ce se tem cei din PSD si anexele lor?  Se tem de actiunea sau nonactiunea guvernului in problemele actuale ale tarii, cel putin asta este parerea noastra.

Citeste si: ANTONESCU: Un vot la europarlamentare pentru PNTCD sau Forta Civica inseamna un vot pentru PSD

VICTOR PONTA protejeaza actiunile si intentiile de CORUPTIE si de FEUDALIZARE a ROMANIEI. PONTA nu a fost in stare sa poarte o discutie aplicata asa cum se intampla cu o MOTIUNE de CENZURA in plenul PARLAMENTULUI. VICTOR PONTA este obisnuit sa vorbeasca in spatii delimitate cu moderatori tocmiti si nu ii place sa fie intrerupt.

Citeste si: MANIFEST PNL pentru PE 2014: Sprijin financiar comunitar pentru productia de alimente Bio in vederea cresterii exporturilor de profil

Din pacate nu putem contracara sub nicio forma amanarea acestei dezbateri in plen a MOTIUNII de CENZURA. Guvernul incalca prin anexele sale din majoritatea parlamentara dezbaterea in plen a MOTIUNII de CENZURA initiata de liberali. PONTA ar fi putut sa vina sa dezbata intrebarile legitime pe care le-am formulat in motiunea de cenzura. Domnul Ponta nu poate evita la infinit aceasta motiunea de cenzura”, a declarat CRIN ANTONESCU in conferinta de presa.

Sursa foto: realitatea.net