Crin Antonescu: Vom avea o Comisie Speciala pentru Rosia Montana

Liderii USL, in frunte cu Victor Ponta si Crin Antonescu s-au intalnit intr-o sedinta de urgenta desfasurata in cabinetul presedintelui Senatului. La discutii au participat si Daniel Chitoiu, Radu Stroe, Dan Radu Rusanu si Liviu Dragnea.

Premierul Victor Ponta precizase, anterior, intr-o conferinta de presa, ca in cursul zilei se va intalni cu liderul PNL, Crin Antonescu, “pentru buna functionare a coalitiei guvernamentale”, el spunand ca nu crede ca se pune problema ruperii actualei majoritati.

„Äm avut o discutie cu premierul Ponta si cu alti colegi pe marginea subiectului Rosia Montana. Fiecare ne-am mentinut punctul de vedere, drept urmare am stabilit ca vom initia totusi Comisia speciala a Parlamentului. Eu ma bucur ca s-a revenit la aceasta formula si acolo se va dezbate tot ce este de dezbatut legat de proiectul de exploatare miniera de la Rosia Monta. Noi liberalii ne mentinem pozitia fata de acest proiect. USL va functiona in continuare in ciuda acestor divergente inerente. PNL nu-si asuma ce nu-si asuma Guvernul”, a declarat Crin Antonescu la finele sedintei de urgenta a USL.

Spre deosebire de Crin Antonescu, Victor Ponta a parasit biroul presedintelui Senatului val-vartej nedorind sa dea nicio declaratie jurnalistilor prezenti.

Sursa foto: gov.ro