Crin ANTONESCU vrea o alianta ANTI-PSD

ANTONESCU, reactie la declaratia lui Basescu: Nu a existat nicio lovitura de stat in 2012

Crin ANTONESCU a lansat , astazi, idea unei aliante ANTI-PSD. O astfel de alianta ar putea fi compusa, din punctual de vedere al liderului liberal, din toate partidele si formatiunile care nu sunt de acord cu politica impusa de premierul Ponta.

„Guvernul USL ne-a aratat ca oricat de bune intentii avem, daca premierul face altceva, nu ai de ce sa stai intr-un guevern si asta ar insemna un consens pe un program si pe un om”, a declarat Antonescu.

Presedintele PNL a aratat ca momentan nu exista nici o negociere in privinta unei aliante ANTI -PSD.

Citeste si: ANTONESCU, despre EUROPARLAMENTARE: Suntem hotarati sa CASTIGAM!

„Pentru noi e important sa avem elementele de program pe care sper ca in data de 16 mai sa le face publice (..) Tipul de batalie (n.r- impotriva PSD) polarizeaza si daca niste grupuri ar ramane in afara, ar favoriza PSD-ul care e mai puternic ca oricand”, a explicat ANTONESCU.

Fostul presedinte al Senatului  a mai precizat ca presedintele Basescu ar trebui sa inceteze sa mai dea credibilitate ideii potrivit careia acesta ar putea sa preia functia de premier, dupa terminarea mandatului de presedinte.

Citeste si: DRAGNEA, atac MURDAR la Elena UDREA: Se vorbeste prea mult despre o PARASUTA

„Din punctul meu de vedere, mai depinde daca Traian Basescu va continua sa ofere credibilitate acestei minunate minciuni a lui Ponta, lupta ca sa nu fie Basescu premier. Daca Ponta va continua sa joace aceasta piesa care ii este extrem de convenabila, s-ar putea sa si castige presedintia”, a mai spus Antonescu.