CRINUTA DUMITREAN, fosta sefa a ANRP vizata in dosarul ALINEI BICA, este de NEGASIT

CRINUTA DUMITREAN, fosta sefa a Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor (ANRP), este vizata de ancheta procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) desfasurata in dosarul in care a fost deja retinuta sefa DIICOT ALINA BICA.

Problema este ca DUMITREAN este de negasit, conform ultimelor informatii din mass media, ea aflandu-se in Statele Unite ale Americii inca de acum doi ani. Crinuta Dumitrean este o fosta Miss Bistrita, protejata a deputatului PDL Ioan Oltean.

CITESTE SI: ALINA BICA va fi dusa la ICCJ cu propunere de AREST la DOMICILIU

Crinuta Nicoleta Dumitrean are patru terenuri in judetul Ilfov, un apartament si o garsoniera in Bucuresti, iar ca presedinte al Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor a avut venituri de aproape 50.000 de lei, informeaza stiripesurse.ro.

In 2012, Agentia Nationala de Integritate a cerut comisiei de specialitate a Curtii de Apel Bucuresti sa controleze averea Crinutei Nicoleta Dumitrean, dupa ce a constatat ca nu poate justifica peste 150.000 de euro, venituri realizate in perioada in care a fost presedintele ANRP, director adjunct la INA si director in cadrul APIA.

CITESTE SI: Deputatul MARKO ATTILA, URMARIT PENAL pentru ABUZ in SERVICIU in dosarul ALINEI BICA 

Sursa foto: bistriteanul.ro