CRISTI BORCEA A FOST OPERAT DE URGENTA! POATE SUFERI ORICAND UN INFARCT

Toti au ramas SOCATI! CRISTI BORCEA MAI ARE UN COPIL. DOVADA

CRISTI BORCEA A FOST OPERAT DE URGENTA LA SPITALUL JUDETEAN DIN COSNTANTA. FOSTUL FINANTATOR AL ECHIPEI DINAMO BUCURESTI POATE SUFERI ORICAND UN INFRACT, informeaza surse medicale citate de mass media sportive.

CRISTI BORCEA a fost internat duminica seara la Spitalul Judetean Constanta, dupa ce acuzat dureri atroce în piept. CRISTI BORCEA fusese transferat la spital si sambata, dar dupa analize a fost dus din nou la Penitenciarul Poarta Alba.

Medicii de la Spitalul Judetean Constanta au banuit initial ca este vorba despre un preinfarct, iar dupa mai multe analize au decis sa-l opereze de URGENTA pe CRISTI BORCEA. Acesta a fost supus unei coronarografii, interventie medicala sub anestezie locala care permite vizualizarea directa a arterelor coronare, responsabile de angina sau INFARCT.

CITESTE SI: CRISTI BORCEA a ramas internat la Spitalul Judetean Constanta

Potrivit medicilor, starea lui CRISTI BORCEA este stabila, dar ca va trebui sa urmeze un tratament de specialitate, avand in vedere ca are montate mai multe stenturi la inima. INTERVENTIA CHIRURGICALA a durat aproximativ o ora, iar CRISTI BORCEA trebuie sa mai ramana in spital cel putin 12 ore.

CITESTE SI: CRISTI BORCEA, dus la SPITAL dupa ce a acuzat DURERI TORACICE 

Dupa externare, CRISTI BORCEA va fi transferat pentrun tratament in spitalul Penitenciarului Poarta Alba.

Sursa foto: sport.ro