CRISTI BORCEA a fost transportat la Spitalul Militar din Constanta

Toti au ramas SOCATI! CRISTI BORCEA MAI ARE UN COPIL. DOVADA

Omul de afaceri Cristian Borcea, condamnat la sase ani si patru luni de inchisoare in Dosarul Transferurilor si incarcerat la Penitenciarul Poarta-Alba, a ajuns din nou la spital, marti, de data aceasta pentru un control oftalmologic.

Cristian Borcea a fost dus, marti dimineata, la Spitalul Militar din Constanta, unde a stat cateva zeci de minute, fiind apoi transportat inapoi la penitenciar.

”Persoana privata de libertate a fost transportata la o unitate sanitara pentru un control oftalmologic de rutina, dupa care s-a intors la penitenciar”, au declarat, marti, reprezentantii Penitenciarului Poarta Alba. In ultimele luni, Cristi Borcea a fost transportat de mai multe ori la spital, el avand probleme cardiace.

CITESTE SI:  BECALI si BORCEA au trait momente de COSMAR! S-a sinucis sub ochii lor 

Astfel, Borcea a ajuns la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta la inceputul lunii iulie, dupa ce a acuzat dureri in zona toracelui. El a fost transportat la spital de doua ori, fiind internat la Sectia de Cardiologie pentru analize si investigatii amanuntite, fiindu-i facuta si o coronarografie, care, potrivit medicilor, a iesit bine. In luna august, Cristi Borcea a ajuns la aceeasi unitate sanitara, pentru analize si investigatii care nu puteau fi facute in reteaua sanitara a penitenciarelor.

CITESTE SI: Cristi Borcea a ajuns din nou la spital

Cristi Borcea a fost condamnat la sase ani si patru luni de inchisoare in dosarul transferurilor de jucatori, el executandu-si pedeapsa la Penitenciarul Poarta-Alba.

Sursa foto: sport.ro