Cristi Borcea a ieșit din pușcărie mai bogat decât a intrat! A făcut afaceri până și cu conducerea penitenciarului

Cristi Borcea s-a îmbogățit substanțial în timpul celor patru ani cât a stat în penitenciar. Deși la ieșire omul de afaceri declara că va avea nevoie de tratament la o clinică de psihiatrie fiind incapabil să adoarmă seara fără medicamente, o investigație a Libertatea.ro. arată că acesta nu a dus-o chiar atât de rău la închisoare, acolo unde averea sa a crescut pe perioada detenției.

“În cei 4 ani cât a stat întemniţat pentru înşelăciune, evaziune şi spălare de bani, firma GPL Gaspeco L&D a avut vânzări de 350 de milioane de euro şi profit de 60 de milioane de euro. Au fost cei mai buni ani de când Borcea şi partenerul său Gâdoiu au cumpărat divizia de GPL a OMV Petrom, în 2012.

Citește și: CÂȚI BANI AU CÂȘTIGAT CONCURENȚII DE LA EXATLON. DIFERENȚĂ URIAȘĂ ÎNTRE FAIMOȘI ȘI RĂZBOINICI

Cât a stat închis, Borcea a vândut gaz şi statului, în valoare totală de două milioane de euro. Cristi Borcea a vândut gaz lichefiat inclusiv  Penitenciarului Poarta Albă, unde a fost închis. Condamnat la 6 ani şi 4 luni pentru înşelăciune, evaziune şi spălare de bani, Cristi Borcea a ieşit din închisoare mai bogat decât a intrat!”, mai scrie Libertatea.

Sursa foto: realitatea