CRISTI BORCEA a luat o DECIZIE RADICALA la adresa sotiei sale, ALINA

Fostul dinamovist CRISTI BORCEA s-a intors in penitenciar, dar a impus o noua regula pentru sotia sa. CRISTI BORCEA i-a transmis ca nu mai are voie sa-l viziteze. ALINA BORCEA are interzis la vorbitor. Se pare ca masura luata de afacerist vine ca o consecinta a jignirilor pe care Alina i le-a adresat VALENTINEI PELINEL, imediat dupa aflarea vestii ca fotomodelul asteapta un copil cu fostul dinamovist, informeaza postul B1 TV.

Dupa ce VALENTINA PELINEL a anuntat ca e insarcinata si presa tabloida a vuit ca tatal copilului ar fi CRISTI BORCEA, ALINA, sotia fostului actionar de la Dinamo a jignit-o pe presupusa amanta. A facut-o stearpa, ba chiar a aparut intr-o emisiune televizata in care a varsat lacrimi pentru cel pe care sustine ca-l iubeste neconditionat. Asta l-a infuriat la culme pe CRISTI BORCEA care a luat o decizie radicala.

“Refuza sa mai vorbeasca la telefon cu Alina, refuza sa o mai primeasca la vizita. I-a transmis clar ca el nu avea nevoie de asa ceva si ca nu vrea sa mai stie de ea. ALINA este terminata, plange, nu mananca nimic si nu doarme. Il iubeste pe CRISTI si nu are de gand sa il lase sub nicio forma”, a spus un apropiat al lui CRISTI BORCEA.

CRISTI BORCEA a fost mutat din arest inapoi in penitenciar. De aceasta data la Jilava. Fostul dinamovist a fost transferat la inchisoarea din capitala pentru a i se putea acorda si ingrijirile medicale din cauza problemelor cardiace. CRISTI BORCEA a stat in arestul central din Bucuresti mai bine de o luna pentru a putea ajunge mai usor la audierile din dosarul judecatoarei Geanina Terceanu, cercetata pentru decizia de achitare din dosarul Transferurilor.

Sursa foto: realitatea