Cristi Borcea a recunoscut că și-a bătut una dintre fostele soții!

Omul de afaceri a dezvăluit când a început, de fapt, relația cu Valentina Pelinel

Cristi Borcea a fost invitat la emisiunea realizată de Denise Rifai la Kanal D, fostul acționar dinamovist dezvăluind mai multe amănunte picante din viața sa privată dar și anumite momente mai delicate din perioada petrecută în pușcărie.

Cristi Borcea a recunoscut că și-a bătut una dintre fostele sale soții, mai precis pe Alina Vidican. „Da, am lovit o femeie. Atunci cu Alina, nu a fost asa cum s-a scris, nu s-a certat niciodata cu Mhaela. Alina nu a avut nimic cu Mihaela, au venit impreuna la mine la vizita, se intelegeau foarte bine… In alt context, da, am lovit-o. Dar nu cat am fost in penitenciar”, a declarat Cristi Borcea.

Cristi Borcea a dezvăluit și de când a început, de fapt, relația cu actuala sa consoartă, fostul model Valentina Pelinel. În anul 2007, Valentina Pelinel mergea la altar cu Cristian Boureanu, iar Borcea și Mihaela le-au fost nași. Omul de afaceri a pus ochii, încă de atunci, pe cea care îi este soţie acum. „De cand am vazut-o a doua oara, am zis ca va fi cu mine si va fi mama copiilor mei. Tot timpul am fost cu ea. Chiar daca m-am insurat cu Alina. Nu i-am cerut sa puna capat casniciei, era intr-o relatie care scartaia de foarte multi ani. Ne-am placut. A fost o femeie care a luptat foarte mult.

Cand am intrat in inchisoare i-am zis ca are apartament in New York, sa se duca. Mi-a zis ‘indiferent cat stai, nu pot sa traiesc fara tine, vreau sa lupt pentru tine, raman aici. nu ma intereseaza nimic, stau dupa tine. Am facut cea mai buna alegere si cea mai buna afacere a mea de pana acum. Imi da liniste, e femeia calma, cu care pot sta singur si o saptamana in casa. Care indiferent de ora, de unde venim, stam cel putin o ora, o ora jumatate noi singuri, pe terasa, la tigara. E foarte important sa gasesti pe cineva care sa iti dea liniste si caldura”, a mărturisit Cristi Borcea.

Sursa foto: facebook