CRISTI BORCEA, ADUS LA DNA. Fostul actionar de la DINAMO, audiat in dosarul JUDECATOAREI MITUITE

Fostul presedinte al clubului Dinamo, CRISTI BORCEA, a fost adus, miercuri, la Directia Nationala Anticoruptie (DNA). BORCEA este audiat in dosarul judecatoarei GEANINA TERCEANU, acuzata ca a primit spaga pentru un verdict favorabil in DOSARUL TRANSFERURILOR, anunta postul B1 Tv.

CRISTI BORCEA are in acest moment calitatea de suspect pentru infractiunea de DARE de MITA.  CRISTI BORCEA este acuzat ca i-ar fi dat 10.000 de euro GEANINEI TERCEANU ca sa pronunte achitare in DOSARUL TRANSFERURILOR.

CITESTE SI: CRISTI BORCEA S-A BATUT IN DUBA POLITIEI CU FRATII BECALI

Ieri, George Antonie Iorgovan a fost la randul sau audiat in acest dosar. Este suspectat ca i-ar fi facut cunostiinta lui CRISTI BORCEA cu GEANINA TERCEANU, anunta postul Romania Tv. In acest caz sunt implicati si fratii IOAN si VICTOR BECALI, acestia recunoscand ca i-au dat spaga judecatoarei GEANINA TERCEANU.

Pana in acest moment, CRISTI BORCEA, despre care procurorii anticoruptie au probe ca ar fi contribuit si el, nu si-a recunoscut fapta. Potrivit procurorilor, GEANINA TERCEANU ar fi incasat aproximativ 220 de mii de euro din partea celor trei.

Sursa foto: sport