Cristi Borcea are mari probleme financiare

Toti au ramas SOCATI! CRISTI BORCEA MAI ARE UN COPIL. DOVADA

Cristi Borcea n-a scapat de criza financiara mondiala! Fostul sef al lui Dinamo are mari probleme cu banii: a suferit pierderi substantiale la cele doua stranduri pe care le detine in Bucuresti.

Borcea si-a mutat afacerile cele mai importante in SUA, insa nu a lasat de izbeliste nici afacerile pe care le are aici, mai ales strandurile din Crangasi si Drumul Taberei.

Surse din preajma lui Borcea sustin, insa, ca afacerile sunt pe butuci. “La inceputul anului, el a bagat foarte multi bani in cele doua zone de agrement pe care le detine in Bucuresti! Impreuna cu ceilalti actionari, Cristi a facut un buget si a decis sa schimbe radical totul, sa aduca sezlonguri noi si moderne, a pus palmieri in anumite zone, a creat locuri de joaca pentru pusti si a amenajat foarte frumos restaurantele si barurile din incinta strandurilor din Drumul Taberei si Crangasi! Din pacate, vremea a fost un adversar greu de invins de afacerist! In majoritatea weekend-urilor a plouat si lumea nu s-a inghesuit la plaja, iar cine a venit in timpul saptamanii nu a putut acoperi investitiile! In plus, chiar daca mai este o luna de vara, oricat de cald ar fi si oricat de multe persoane ar veni la distractie, Borcea tot in pierdere va iesi si nu stiu pe unde va scoate camasa”, a dezvaluit un apropiat al lui Cristi Borcea pentru wowbiz.ro.

Si cum un ghinion nu vine niciodata singur, se pare ca nici afacerile din America nu sunt tocmai profitabile. Dimpotriva, ar fi tot pe pierdere! Lui Borcea ii ramane doar clinica pe care o conduce fosta sa sotie, care are profit.

Din pacate, nici Mihaelei Borcea nu-i merge prea bine in afaceri. Hotelul fostei neveste a dinamovistului figureaza pe lista datornicilor la stat. Mihaela detine in statiunea Olimp un hotel unde este actionar majoritar. In 2011 si 2012 , a investit masiv in afacere, insa aceasta nu a devenit profitabila. Hotelul ”Pam Beach Resort & Spa” merge in pierdere, iar Mihaela Borcea nu gaseste inca solutiile pentru a-si plati datoriile la Fisc. 

Sursa foto: expresspress.ro