CRISTI BORCEA, dus la SPITAL dupa ce a acuzat DURERI TORACICE

Omul de afaceri CRISTI BORCEA, condamnat la sase ani si patru luni de inchisoare in dosarul transferurilor de jucatori, a fost dus, sambata seara, de la Penitenciarul Poarta Alba, unde este incarcerat, la Spitalul Judetean de Urgenta Constanta, dupa ce a acuzat DURERI TORACICE.

Potrivit unor surse medicale citate de Mediafax, Borcea a fost adus cu o ambulanta la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta (SCJU) Constanta, dupa ce a acuzat DURERI TORACICE. In unitatea sanitara el a fost supus mai multor investigatii medicale.

Dupa ce i s-au facut mai multe analize si a fost investigat cu aparatura de specialitate, medicii au concluzionat ca viata nu i-a fost pusa in pericol. Medicii l-au diagnosticat cu angina pectorala si i-au prescris lui Borcea mai multe medicamente si un tratament pe care acesta trebuie sa-l urmeze.

CRISTI BORCEA nu a ramas internat, starea sa de sanatate urmand sa fie supravegheata in penitenciar, iar daca va mai fi cazul va fi readus la Spitalul Judetean de Urgenta Constanta.

Citeste si: CRISTI BORCEA si VICTOR BECALI au liber la munca administrativa

CRISTIAN BORCEA a fost transferat, la sfarsitul lunii mai, de la Slobozia la Penitenciarul Poarta Alba, unde este incarcerat si Gigi Becali, dupa ce Judecatoria Medgidia a decis ca acesta poate executa pedeapsa in regim semideschis. Alaturi de Borcea a fost transferat si VICTOR BECALI.

Cat timp a fost incarcerat la Penitenciarul Slobozia, unde este regim inchis, Borcea a fost transferat de mai multe ori la Spitalul-Penitenciar Poarta Alba, din cauza unor probleme medicale, ultima data ajungand acolo in 18 aprilie. El a ramas atunci internat la Spitalul-Penitenciar Poarta Alba pana in 6 mai.

Citeste si: Sa vezi si sa nu crezi! Becali si Borcea sunt BIBLIOTECARII puscariei!

Curtea de Apel Bucuresti i-a condamnat, in 4 martie, pe JEAN PADUREANU la trei ani si patru luni de inchisoare, pe GEORGE COPOS la trei ani si opt luni, pe MIHAI STOICA la trei ani si sase luni, pe CRISTIAN BORCEA si IOAN BECALI la cate sase ani si patru luni, pe VICTOR BECALI la patru ani si opt luni, pe GHEORGHE POPESCU la trei ani, o luna si zece zile, iar pe GIGI NETOIU la trei ani si patru luni de inchisoare cu executare.