CRISTI BORCEA POATE FI ELIBERAT CONDITIONAT

Magistratii Judecatoriei Sectorului 4 au admis, miercuri, cererea de liberare conditionata a lui Cristi Borcea. Decizia nu este insa una definitiva si poate fi contestata in termen de 3 zile, informeaza postul Realitatea TV.

Comunicatul Judecatoriei Sectorului 4:

“Admite cererea de liberare conditionata formulata de petentul condamnat BORCEA CRISTIAN. Dispune liberarea conditionata a condamnatului de sub puterea mandatului de executare a pedepsei inchisorii nr. 429/2014 emis de Tribunalul Bucuresti in baza sentintei penale nr. 238/2012.

Pune in vedere condamnatului dispozitiile art. 104 Cod penal, privind revocarea liberarii conditionate. Cheltuielile judiciare avansate de stat raman in sarcina acestuia. Masura dispusa se comunica Administratiei locului de detinere a inculpatului. Cu drept de contestatie in termen de 3 zile de la comunicare. Pronuntata in sedinta publica azi, 4.10.2017″

Cristi Borcea se afla in spatele gratiilor de 3 ani si 7 luni, dupa condamnarea primita in Dosarul Transferurilor. Pe 4 martie 2014, Cristi Borcea a fost condamnat la sase ani si patru luni de inchisoare cu executare, pentru savarsirea infractiunilor de inselaciune, evaziune fiscala si spalare de bani.

Sursa foto: sport