CRISTI BORCEA s-a ales cu un nou DOSAR PENAL

CRISTIAN BORCEA si angajatii de la Poarta Alba sunt cercetati pentru introducere si folosire de SUBSTANTE PSIHOTROPE in penitenciar, dupa ce in timpul controlului ANP, s-au gasit sute de medicamente in celula lui CRISTIAN BORCEA, care puteau fi luate doar pe baza de reteta de la psihiatru.‎

In celula lui CRISTI BORCEA de la Poarta Alba s-au gasit 443 de comprimate, MEDICAMENTE PSIHOTROPE. Chiar daca ar fi avut prescriptie pentru toate medicamentele, acestea trebuiau sa se afle la dispensarul penitenciarului, nicidecum in celula lui CRISTI BORCEA.

„S-a constatat ca la data de 22.07.2014, cand se afla in custodia Penitenciarului Poarta Alba, a fost supus unei PERCHEZITII in urma careia in bagaje s-au gasit mai multe pungi cu medicamente. Printre aceste pungi se aflau un numar de 443 de pastile de MEDICAMENTE PSIHOTROPE (pentru acest tratament avea recomandare de la psihiatru)”, se arata intr-un raport al Corpului de Control al ANP, citat de postul Romania Tv.

CITESTE SI: CRISTI BORCEA A LUAT O DECIZIE RADICALA LA ADRESA SOTIEI SALE, ALINA

Totusi, inspectorii care au facut controlul sustin ca din fisa medicala a lui CRISTI BORCEA nu rezulta ca el ar avea nevoie de acele SUBSTANTE PSIHOTROPE, astfel ca in cauza a fost sesizat Parchetul de pe langa Curtea de Apel Constanta, iar procurorii vor investiga cazul, urmand sa stabileasca de ce avea CRISTI BORCEA nevoie de respectivele medicamente. De asemenea, cine l-a ajutat ca le introduca in penitenciar.

„Cantitatea mare de substante psihotrope gasite asupra detinutului nu se justifica. In plus, intre cele 3 opisuri de medicamente ce il privesc pe detinutul BORCEA CRISTIAN existente la fisa lui medicala exista mari discrepante ce nu pot fi justificate in ceea ce priveste medicatia psihotropa„, se mai arata in raport.

Sursa foto: sport