Cristi Borcea s-a convins: Dinamo este un club blestemat! Condiția pentru a reveni în “Groapă”

Cristi Borcea, fostul președinte al celor de la Dinamo, a făcut o serie de dezvăluiri incredibile despre perioada petrecută în fotbal, notează Gazeta Sporturilor.

Ieșit recent din închisoare, fostul oficial dinamovist a povestit cum a mers cu o geantă cu bani în vestiarul echipei, cum a fost aproape de moarte după ce s-a lovit de unul singur și de ce crede că formația din Ștefan cel Mare este una blestemată. “M-am dus cu 3 milioane de euro cash în vestiar la Săftica și le-am zis jucătorilor: “Sunt ai voștri, bateți la Urziceni, luăm campionatul, mergem în grupele Champions League!” Am luat bilete la galerie, i-am băgat pe suporteri cum am putut.

Pierderea campionatului în 2009 a fost mai dureroasă decât eliminarea cu Lazio din 2007. Atunci am pierdut zece ani din viață! Plus că ne-am bătut singuri, am pierdut la Iași în minutul 90, am făcut remiză cu Otopeniul, acasă, formație retrogradată și cu mulți jucători împrumutați de Dinamo. Atunci am realizat că Dinamo e un club blestemat! Sunt ferm convins!

La Urziceni era să și mor. Am spart ușa la vestiar, de mi-am secționat tendonul. Apoi, jucăm cu Brașovul, le spun la pauză că dacă batem, suntem campioni… Degeaba, degeaba! Blestemul…”, a spus Borcea în Gazeta Sporturilor.

Condiția pe care o pune Borcea pentru a reveni la Dinamo

Dacă în urmă cu numai câteva zile anunța că s-a retras definitiv din fotbal și că nu vrea să mai audă de acest sport, Cristi Borcea s-a răzgândit și susține acum că este dispus să investească în Dinamo. Fostul președinte al lui Dinamo pune însă condiții, iar cea mai importantă este construcția unui nou stadion pentru “câini”.

Dacă nouă arena va fi construită, el se declara dispus să investească în echipa, alături de alți oameni de afaceri, inclusiv de actualul patron, Ionuț Negoiță. “În momentul în care Dinamo va avea un stadion nou, sunt sigur că aș putea să ajut la redresarea clubului, spre a reveni în elită fotbalului intern și internațional. Alături de oameni de afaceri, cinci, șase, șapte, câți s-or strânge și împreună cu Ionuț. Cum care Ionuț? Negoiță!”, a spus Borcea în Gazeta Sporturilor.

Totuși, fostul conducător al lui Dinamo mărturisește că ar reveni la echipă prin intermediul fiului sau, pe care l-ar impune acționar. “Să fiu acționar, prin Patrick, da! Dar nu să mă implic eu direct. Iar condiția obligatorie: să fie stadion nou ca să fie o echipă competitivă!”

Cristi Borcea a rămas în folclorul fotbalistic românesc pentru obsesia sa pentru grupele Champions League, acolo unde Dinamo nu a ajuns niciodată în istorie.

Sursă foto: Gazeta Sporturilor