Cristi BORCEA, veste BOMBA! O fosta iubita de profesie avocat l-a chemat in judecata pentru a-i recunoaste copilul

CRISTI BORCEA a iesit din spital, el a revenit la Penitenciarul Poarta Alba

Cristi BORCEA este vizat de un nou scandal. Fostul sef de la Dinamo, in varsta de 44 de ani, este chemat in judecata de o fosta iubita, de profesie avocat, care vrea sa-i recunoasca copilul, o fetita in varsta de 7 ani.

BORCEA asteapta cu emotie o decizie in “Dosarul transferurilor”, in care risca sa fie trimis ani buni in spatele gratiilor pentru neregului financiare, iar greselile trecutului par sa se tina scai de el. Potrivit celor de la Libertatea, omul de afaceri este chemat la judecatorie de o fosta iubita, pentru a-si recunoaste fetita in varsta de 7 ani. 

Daca ar fi sa ne luam dupa spusele avocatei din Bucuresti, care sustine ca intre ea si BORCEA a fost o iubire ca-n filme, se pare ca fostul dinamovist ar avea nu patru copii, ci cinci copii! Fetita inca nerecunoascuta legal a intrat in clasa intai.

Afla aici ultimele detalii din Dosarul Transferurilor

Noul proces a fost deschis de fosta sa iubita la sfarsitul saptamanii trecute. Femeia, care in trecut a fost asociata cu fostul finantator al lui Dinamo intr- o firma ce detinea un restaurant in Capitala, ii cere la judecatorie, celui pe carel considera tatal fetitei sale in varsta de 7 ani, s-o recunoasca pe micuta si sa-i acorde acesteia toate drepturile ce i se cuvin in mod legal!

Cristi BORCEA are trei copii cu Mihaela si unul cu Alina Vidican, actuala sotie. Fostul finantator al lui Dinamo are trei copii (Patrick – 15 ani si gemenii Antonia Melissa si Mihai Angelo, in varsta de 9 ani) cu fosta sa sotie, Mihaela (44 de ani), de care s-a despartit in 2011. In acelasi an, omul de afaceri s-a recasatorit, luand-o de nevasta pe mai tanara Alina Vidican (29 de ani), alaturi de care s-a mutat la Miami (SUA). 

Foto: Libertatea