Cristi Chivu, ademenit de Pinalty sub Pietrica. Adelina este “cheia” afacerii

Cristian Chivu, fundasul roman de la Inter Milano, are din ce in ce mai putine sanse sa-si continue cariera de jucator activ, iar viitorul sau ar putea fi in conducerea unui club din Liga I, informeaza Sport.ro.

Gheorghe Stefan, presedintele echipei Ceahlaul Piatra Neamt, si-ar dori vrea sa-l aduca pe Chivu la gruparea de sub Pietricica, atuul oficialului fiind acela ca Adelina, sotia fostului international, este originara din urbea moldava.

Cel poreclit “Pinalty” este destul de convins ca are sanse de reusita. Gheorghe Stefan vrea sa-i cedeze fotoliul de presedinte al clubului nemtean lui Cristian Chivu.

“Am facut o oferta simbolica pentru Cristi Chivu, dar el decide ce va face dupa ce se va retrage din activitate. El este prieten de familie, dar legatura am pastrat-o mai mult prin Adelina, sotia lui. Dupa cum se stie, femeia are si ea un cuvânt greu de spus, asa ca, daca o va trage ata spre casa, atunci oferta ramane deschisa pentru Chivu. El este o personalitate si oricine ar avea nevoie de imaginea lui. Daca va ajunge in conducerea FRF, m-as bucura la fel de mult. Fostii mari fotbalisti trebuie sa ocupe functii de decizie in fotbalul romanesc”, a declarat Gheorghe Stefan la Sport.ro.

Sursa foto: sport365.ro