Cristi Chivu ar putea ajunge la Steaua ! Vezi pe ce post

Cristi Chivu si-a reziliat astazi contractul cu Inter Milano, urmand, cel mai probabil, sa se ocupe de firma de impresariat a fratilor Becali. Insa, pentru fostul capitan al nationalei a aparut si o varianta surpriza.

Cristi Chivu, fostul jucator al Interului, echipa de care s-a despartit astazi, ar putea ocupa o functie de conducere la Steaua. Site-ul fanatik.ro anunta ca postul de manager general ramas vacant la Steaua dupa ce Meme Stoica a fost condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare in Dosarul Transferurilor ar putea sa fie ocupat de Chivu.

Citeste si: Internazionale Milano i-a reziliat contractul lui Chivu: Grazie Cristian!

La baza propunerii ar sta Ioan Becali, care stia de mai mult timp despre rezilierea contractului dintre fundas si Inter si l-a contactat pe varul sau, Gigi Becali, prin intermediari, pentru a-i propune o varianta inedita pentru functia de manager general. “Gigi, pune-l pe Chivu in fruntea clubului. E capabil, n-o sa-ti para rau!”, au fost vorbele aproximative ale lui Giovani care au ajuns la urechile latifundiarului din Pipera, conform sursei citate.

Gigi Becali nu a respins ideea, spunand ca va analiza aceasta varianta si urmeaza sa ia o decizie in viitorul apropiat.