Cristi Chivu ar putea reveni in fotbalul romanesc. Vezi ce echipa l-a ofertat pe fundasul de la Inter

Cristi Chivu, fostul capitan al echipei nationale a Romaniei, a fost ofertat de CS Universitatea Craiova, fundasul lui Inter Milano este pe cale sa revina si el in fotbalul romanesc, dupa ce, Adrian Mutu, colegul sau de generatie, a anuntat ca va juca, incepand din primavara, la Petrolul Ploiesti, informeaza postul de televiziune Digi Sport.

Potrivit sursei citate, Cristi Chivu ar putea deveni cel mai bine platit fotbalist din fenomenul autohton, daca va accepta oferta divizionarei secunde din Banie. Astfel, fostul international roman ar primi o jumatate de milion de euro prima de instalare, la care se va adauga un salariu de 750 de mii de euro anual pentru o perioada de doi ani.

Daca se va ajunge la o intelegere intre cele doua parti, Chivu ar urma sa imbrace tricoul formatiei CS Universitatea Craiova incepand din vara viitoare, atunci cand ii expira contractul cu Inter Milano. In plus, dupa ce se vor incheia cei doi ani de contract, Chivu ar urma sa ocupe un post de conducere in conducerea gruparii din Cetatea Banilor.

Pe de alta parte, agentul Victor Becali a anuntat ca sunt destule sanse ca fotbalistul de la Inter sa nu mai joace fotbal, Chivu suferind, in urma cu putin timp, cea de-a 14-a operatie din cariera.

“Chivu trebuie sa vada daca mai poate juca dupa aceasta operatie. Trebuie sa se recupereze. Interul mai are un an de optiune, in ianuarie vom vedea daca ii vor prelungi contractul. Chivu, daca va juca, daca mai poate juca, are destule oferte pe bani seriosi. Nu se pune problema intoarcerii in campionatul nostru. Nici nu vad rostul. Are Champions League, are trei titluri in Italia, nu are de ce sa se intoarca la o echipa care poate cel mult sa promoveze”, a declarat Victor Becali la Sport.ro.

Sursa foto: cugetliber.ro