CRISTI CHIVU, prima DECLARATIE dupa ANTRENAMENTUL alaturi de FC Viitorul. VIDEO

Fostul international CRISTI CHIVU a postat, joi, pe contul personal de Facebook, un mesaj in care afirma ca s-a simtit “ca la 18 ani” la ANTRENAMENTUL efectuat alaturi de lotul echipei FC Viitorul.

“Inapoi in Viitor(ul). M-am simtit ca la 18 ani! Multumesc Gica (Gica Hagi – n.r.), multumesc baieti ca m-ati primit printre voi”, a scris CRISTI CHIVU pe contul sau de Facebook.

CRISTI CHIVU s-a antrenat, miercuri dimineata, alaturi de jucatorii echipei FC Viitorul. El s-a prezentat la ora 8.30 la baza de pregatire de la Voluntari si a participat la antrenamentul condus de preparatorul fizic Roberto Berruero.

Citeste si: CRISTI CHIVU: M-am retras din fotbal ca sa mai pot merge! Oricum o fac mai mult descult!

“Mi-a spus ca vrea sa faca putina miscare si ma bucur ca a venit la un antrenament”, a declarat managerul tehnic al FC Viitorul, GHEORGHE HAGI, pentru site-ul oficial al clubului.

CRISTI CHIVU (34 de ani), legitimat ultima data la Internazionale Milano, s-a retras in anul 2014 din activitate din cauza unor probleme medicale.

Citeste si: Cristi Chivu, scrisoare emotionanta la retragerea din fotbal

Sursa foto: sptfm.ro

In trecut, aparatorul a aparat de 75 de ori culorile Romaniei in partidele oficiale si a purtat banderola de capitan in 50 de meciuri. La nivel de club, CRISTI CHIVU a evoluat pentru CSM Resita, Universitatea Craiova, Ajax Amsterdam, AS Roma si Internazionale Milano.