Cristi Chivu se va ocupa de firma de impresariat a fratilor Becali. Un stelist l-a dat de gol

Cristi Chivu va renunta la cariera de fotbalist in perioada imediat urmatoare pentru a prelua firma de impresariat a fratilor Victor si Ioan Becali.

Fostl capitan al nationalei Romaniei, Cristi Chivu, nu se va alatura noului proiect de la FRF, condus de Razvan Burleanu. Chivu se pregateste pentru o cariera in impresariat, urmand sa se ocupe de afacerea fratilor Becali pe perioada in care acestia vor sta la inchisoare.

Cel putin asa sustine Florin Gardos, jucatorul Stelei, care l-a dat de gol pe Chivu. Fundasul a dezvaluit ca si-a negociat un nou contract de reprezentare cu Pietro Chiodi si Cristi Chivu. “In legatura cu situatia “manageriala”, nu am refuzat colaborarea cu Pietro Chiodi, dimpotriva, am avut o discutie cu el si cu Cristi Chivu acum 3 saptamani si am decis sa colaborez cu ei”, a explicat stelistul Florin Gardos.

Citeste si: Afla cine se va ocupa de destinele lui Tanase, Chiriches, Radoi, Chipciu dupa incarcerarea fratilor Becali 

Fundasul isi va lua licenta de impresar in scurt timp si va conduce, alaturi de italianul Chiodi, firma fratilor Becali pentru ca acestia nu mai pot reprezenta jucatori, fiind exclusi din aceasta activitate dupa ce au fost condamnati in Dosarul Transferurilor.