Cristi Chivu va reveni in fotbalul autohton. Gica Popescu a dat asigurari in acest sens

Internationalul roman Cristian Chivu va reveni in fotbalul romanesc insa acesta nu va evolua la vreo echipa autohtona, ci va face parte din echipa lui Gica Popescu, daca ultimul va castiga alegerile pentru sefia Federatiei Romane de Fotbal (FRF) care vor avea loc in data de 5 martie.

Conform lui Gica Popescu, fundasul de la Inter Milano si-a dat deja acceptul sa ocupe un loc in cadrul noii echipe de conducere a FRF.

“Daca el (n.red. Cristi Chivu) va decide sa puna gehtele in cui, si acest lucru se va intampla, il asteptam alaturi de noi. Cristi si-a dat acceptul ca, atunci cand va termina cu fotbalul, sa se alature acestui proiect. Eu l-am sfatuit sa joace cat mai mult, pentru ca nu e nimic mai frumos pentru un fotbalist decat cariera de jucator. El are mult potential sa joace inca la nivel mare, daca sanatatea i-ar permite”, a declarat Popescu la postul de televiziune Dolce Sport.

“Daca va fi in viitor presedinte al FRF? Vom vedea! Sa vina el langa noi, sa invete si apoi va avea timp sa fie si presedinte”, a mai spus acesta.

Internationalul roman Cristian Chivu, in varsta de 33 de ani, mai are contract cu gruparea italiana Internazionale Milano pana in vara acestui an, insa cariera sa este foarte aproape de final din cauza numeroaselor accidentari suferite in ultima perioada.

Sursa foto: inter.it